Kan det bli för mycket brysselkål?

Så klart inte!

Ös på med brysselkål, är min åsikt!

En fantastisk sidorätt som matchar hösten som handen i handsken!

Gratinerade krossade brysselkål

500g Brysselkål

Saltat vatten att koka i

1 msk olja, neutral

En klick smör till stekpannan.

1 dl riven mozzarella

1/2 dl riven parmesanost

Salt och peppar

Ugn 225 °

Koka brysselkålen till tuggmotstånd.

Lägg brysselkålen i en ugnsform, Stek brysselkålen i ordentligt med smör så att den får fin färg. Krossa de små huvudena med botten på ett glas eller burk.

Salta (brysselkål älskar salt) och peppra, strö över osten. Gratinera tills osten smält o fått fin färg-> njut!

Då var det bara det där med disken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s