Choklad- och jordnötskrispisar

Imorse var det ingen som behövde ställa klockan. Vårsolen väckte oss i all sin prakt. Fantastiskt otroligt fin känsla att finna att vintern faktiskt verkar ha gett med sig och att vi nu är precis i början av den underbara tiden med spirande växter, grönskande träd och ett löfte om värme och alla härligheter den för med sig.

Vad sägs om de här härliga choklad- och jordnötskrispisarna? Underbara till en kopp kaffe, i påskäggen eller som lördagsgodis.

150 g ljus eller mörk choklad, gärna Odense
1 msk kokosolja (valfritt men chokladen smälter inte lika lätt om du har i kokosolja)
1/2 dl jordnötssmör
3 dl Rice Crispiesflingor (använd quinoapuffar eller puffat ris om du vill

Smält chokladen tillsammans med oljan och jordnötssmör över vattenbad.
Blanda i risflingorna.
Klä en form med bakplåtspapper och bred ut smeten.
Låt stelna i kyl och skär upp.

Trevlig helg!

Lämna en kommentar