Löjromspizza på nolltid!

Fira helgen med en fantastiskt enkel och lyxig löjromspizza!

Så härligt att kunna ägna dig helhjärtat åt lediga helgaktiviteter som läsning, skogspromenad, tapetsering eller vad du kan komma på och ändå hinna ordna en fin måltid till kvällen. Den här pizzan svänger du ihop på nolltid!

Pensla ett tortillabröd med olja. Salta och strö över riven ost. Sätt in i 225° varm ugn i ca 10 minuter.

Hacka rödlök och gräslök, vispa upp smetana. Strö ut över pizzan. Klicka ut rom av valfri sort.

Riv grön-eller svartkål till passande munsbitar och lägg på en plåt. Krama in olja och salta. Vakta i 150° varm ugn. Brukar ta cirka 10 minuter men du vill inte bränna den.

Sprid ut kålen över pizzan och avsluta gärna med några chips med smak av vinäger och salt.

Klara, färdiga,mumsa!

Lämna en kommentar