Wohoo! En riktigt härlig lördagsrätt blir kycklingen om du friterar den i frasig panko och blandar en god srirachamajjo till. Servera med sallad, ris eller potatisklyftor. Valet är ditt!

Srirachamajonnäs
Blanda:
0,5 dl srirachasås, ex flaskan med tuppen på
1,5 dl majonnäs egen eller hemmaslängd, du vet hur du vill göra
4 port
1 paket fryst kycklinginnerfilet, 700 g
2 ägg, eko
Pankoströbröd
Vetemjöl
Salta o peppra de tinade filéerna. Genomstek i 175 ° varm ugn, ca 20 min. Låt svalna. Panera i mjöl, uppvispat ägg och panko.
Hetta upp olja i en kastrull till 180 °. Fritera filéerna tills paneringen fått fin färg.
Gör en god sallad. Jag rekommenderar verkligen grönsallad, mango (vår butik hade bara alldeles stenhårda när vi handlade tyvärr) och krispiga rädisor.
Koka ris eller klyfta tvättad potatis, behåll skalet på. Salta och olja. Ugn 225 ° i ca 25 min. eller tills de fått fin färg. Servera potatisen med majonnäs och bbq-sås att doppa i.
Ett tortillabröd passar också till denna rätt samt så klart picklad rödlök. Passar ju baskemig till nästan allt!
Trevlig helg!

Åh det där ser värkligen kanon gott ut vad roligt med lite nya resept man kan göra ❤️
GillaGilla
Såg gott ut och verkade vara en spännande kombination. Alltid kul med recept
GillaGilla