Årets grillsallad

Grilla vad du vill, och ha denna sallad till. Basta!
Saltgurka borde vi använda mer. Smaken är fantastisk och texturen knaprigare än knaprig. Känner du dig nere, ta en saltgurka och bli glad!

Årets grillsallad

Färsk vitkål – grön och härlig
Nektariner
Halloumi
Saltgurka
Saltade och rostade sojabönor
Timjan
Salt
Svartpeppar
Olja
Vitvinsvinäger

Strimla kålen, blanda den med salt, peppar, vinäger och olja.
Skär upp gurka och nektariner och lägg på kålen.
Skär upp halloumi och stek eller grilla den lätt.
Toppa med timjan och sojabönor. Njut!

Kvällspromenad med blomsterplock, det finaste
som kan upplevas just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s